Oblečení jsem jim sice večer pomáhala vybírat, ale krom toho, že mají rifle bych nevěděla, takové informace se mi neukládají do paměti. Ještě boty bych dala dohromady, protože mají jen jedny. Takže pro účely identifikace nepoužitelné. Kde jsem byla a co jsem dělala 5.února netuším. Stejně tak bych jako svědek nedokázala popsat, jak vypadal a co měl na sobě tajemný muž, kterého jsem potkala nedaleko místa činu. Nepamatuji si ani auta, která projela kolem/kterými někdo přijel. Značku, velikost, ani barvu. Pro potřeby vyšetřovatelů bych byla svědek na prd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.