Řeknu to takhle... Jako první firemní telefon jsem měla jakousi Nokii, operační systém Windows, což byla naprostá katastrofa - jak telefon, tak systém mi nevyhovoval. Teď mám firemní I Phone a je lepší než Nokia, ale nevyrovná se (telefon i systém) tomu LG který mám jako soukromý telefon - systém samozřejmě Android.
Takže za mě: 1. android 2. mac 3. windows
i když teda windows je celkově nejpříšerější systém i na compu, v práci na tom dělám a tiše si nadávám a nadávám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.