| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Liško, tak jasně, že na všech se podepisuje věk. Myslela jsem, že to pochopíš. Ale jinak - ani jeden jsme neztloustli. Spíš možná kvůli zálibě v běhu vážíme o něco míň než na svatbě. Nešedivíme. To teda není zásluha, ale spíš genetika, i když trochu je to i ovlivněné životosprávou, ale myslím, že velmi málo. Manželovi se začíná pomaličku rýsovat základ nepatrné plešky, ale zatím to není moc vidět. Moje vlasy se naopak spravily, co jsem začala používat ten zázračný šampon, jiný už nechci. Zuby máme svoje. Manželovy dokonce vypadají líp než předtím, protože konečně má dobrou zubařku, co dává trochu do pucu jeho tetracyklinový chrup. Vrásky samozřejmě přibývají. Ale včera mě potěšil soused, že nechtěl věřit, kolik je mi let.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.