Přidat odpověď
Ale jo, v plánu je soukromá střední, hlavně proto, že se hodně věnovalo tý angličtině a hlavně proto, že tam se vlastně pokračuje ve stylu, co má teď na základce plus mají vysoký důraz na angličtinu a mají hodně zahraničních projektů. jak říká angličtinářka - nebuďte blbí, pořád lepší je mýt nádobí za eura než za kačky.
Ale škola je se smlouvou - nevezmou ho s tímto přístupem, i kdyby přijímačky udělal. A on je udělá, když bude normálně cvičit, ale to on nechce, má snad všechny dys plus pomalé osobnostní tempo plus ADD plus špatnou jemnou i hrubou motoriku. A tím je velmi pomalý a nestíhá a aby zrychlil, musí cvičit - nejde o kecací předměty, tam by stačilo dělat dom. přípravu a podívat se na to, ale jedná se o matku a češtinu, hlavně matiku - tam jde o limit. Ale on přece nebude, on rozumí, jasně že rozumí a umí, ale je pomalý. A nechápe to a já nechápu, že on to nechápe.
Psycholožka říká, že on je mi povahově nejblíž a já mám pocit, že je vzdálený na světelný roky, úplně jsem jmu přestala rozumět, jako bychom byli každý z jiné planety a mluvili cizími jazyky.
Předchozí