| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když to čtu, tak mě leccos děsí - kontrolovat ho do třiceti - třeba. Já nevím, co myslí Arsiela o tom, že po něm dupala /kontrolovala - asi/. Jak a v čem. Jinak je mi jasný, že ať bude cokoli, tak objektivně s lepším vzděláním je šance na lepší start v dospělosti - o tom žádná.
Dneska jsem v totálním útlumu, tak nic nevymyslím. V pátek jsem byla 5 minut před zhroucením, v sobotu v totální depce, v neděli v naprostým zoufalství a co budu dělat a dneska v celkovým útlumu. Jsem příšerně unavená, dvě noci jsem vůbec nespala, myslela jsem, že to na mne padne přes den a vyspím se. A nic. Na dnešek už jsem byla tak vyšťavená, že jsem myslela, že není možný nespat a jo, usnula jsem, ale co 5 nebo 10 minut jsem byla vzhůru. Včera jsem měla v hlavně naprostý chaos a hrůzu, co s tím, že nic nevymyslím a dneska nic - prázdno. Volala jsem kamarádce mudře, že už nemůžu čekat, musím se vyspat, abych zas nastartovala. Takže mi dá prý cosi na spaní, abych nabrala energii, pak snad to bude jasnější. Akorát mě chce teda odpoledne vidět, ať teda přijdu, jestli prej neusnu. Tak tohle jediný nehrozí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.