Zetko - protože on inteligenci má, ale nemá vůli a snahu a nechce pracovat. Takže jsem pořád doufala, že aspoň trochu to tam padne. Já teda nebyla žádná pilná holčička, hodně jsem různě ošulila, ale svoje jsem si hlídala, to zas jo. Když bylo třeba zabrat, zabrala jsem - to on neumí. Proto musí jet stále a konstantně. Jak říkám - ten čas není jen to učení, prostě se mezi to vloudí i jiné věci buď z učiva nebo jen tak - nebrzdím ho, nechávám ho, akorát tu a tam potřebuje vrátit k tématu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.