| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jentak, já neznám starší diskuzi, v čem je problém s jím vybranou školou, kterou ty nechceš?

Jinak já jsem taky přesvědčená, že moje dítě má na určitý typ školy, ale problém je, že je lempl. Byla jsem z toho na nervy, že ten prospěch a znalosti neodpovídají tomu, co se bude požadovat. Pak jsem vývojem dospěla k tomu, že na školu fakt nestačí jen inteligence. Na školu musíš mít motivaci, paměť a sicflajš. Jestli dítě něco z toho nemá, musí přidat na jiném. I hloupé dítě může odmaturovat, pokud je pracovité a má paměť. Ovšem moje dítě nemá sicflajš, je lempl a jinde nepřidá. Tudíž si musím přiznat, že na tu školu, která by jinak pro něj byla vhodná, prostě nemá. A našla jsem jinou, kam má šanci se dostat a má šanci ji zvládnout.

Zkus udělat totéž. Zkus ještě probrat jiné střední školy, než o kterých jsi dosud uvažovala (já zjistila, že jsou školy, o jakých jsem dosud neslyšela - třeba střední škola rybářská, ekologická, včelařská) nebo učňáky s maturitou nebo učňáky s možností následné maturity. Ale tak, aby to bylo podobné tomu, co chce on. Zkus ho navnadit tím, že je to příbuzný obor, že by třeba mohl přestoupit, když se osvědčí nebo si udělat nástavbu.

A ten sport bych mu nechala.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.