7krasko, tak ta práce od srpna je za dost málo peněz a ta brigáda je taky málo hodin, proto jsem šla na ten pracák. Vlastně jsem z té brigády platila jen pojištění a nula od nuly pošla. Na místa nad vzdělání si netroufám, mám už hodně nízké pracovní sebevědomí, vlastně celkem sebevědomí na nule. Ono i tohle je trochu nad vzdělání, musí mi tam prominout praxi, ale je to na místě, kam lidi s odpovídajícím vzděláním nechtějí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.