Commer no oni mě na psychiatrii neposílají, oni si myslí, že to může být vše od té sraženiny, ale neví to. Ale už si píchám léky 12 dní a žádná zlepšení potíží nepociťuji a psychika se horší. Tak jsem byla dnes z vlastní iniciativy u psycholožky a ta mi doporučila, že teď to s pomocí psychoterapie nezvládnu, že asi bude potřeba chemie. Kapu si v nejhorších chvílích Bachovy krizovky, ale moc to nepomáhá. Dnes jsem si vzala volně prodejný Guajacuran.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.