Přidat odpověď
zetko, mám dojem, že tohle je už trošku osobní - kde píšu jako učitelka? faktem je, že jsou děti, které rodiče ráno vozí, aniž by museli, a jsou děti, které jezdí autem jako nutnost. škoda, že se i v takové diskusi necháváš strhávat k osobním výpadům. já jsem se vyjadřovala věcně, bez emocí, prostě jsem popsala stav, jaký tu na vesnici je.
my jezdíme z vesnice do města, bus jezdí, já neřídím. občas vozí děti do školy do města manžel autem, někdy jedou se mnou ráno busem(já si užívám klid). pravdou je, že dřív ty busy do školy byly z vesnice opravdu hodně plné, takže v dobách bez auta jsme jezdili i v 6.15, abychom se dostali včas do školy a vyhnuli se přeplněnému busu, protože v tom se dělalo mým dětem špatně (než si na bus navykly). takže já jsem kvůli tomu tahala děti z postelí zhruba o půl hodiny dřív. teď to nějak prořídlo, zvláštní, nevím, jestli je to méně dětmi nebo tím, že rodiče začali vozit děti auty, ale opravdu už není to, že by bus, co byl dřív přeplněný a kvůli kterému jsme jezdlili takto brzo, byl plný, dnes bývá spíš poloprázdný, a tak jezdíme tím.
Předchozí