Snažila bych se vysvětlit mu, že to čekání by se nemuselo vyplatit...pokud chce pokračovat dál, tak bez čekání "na někoho"...ale jestli chce ale sám sbírat zkušenosti v práci, to je zas jiná. Jinak mám pocit, že mladý Klaus nedávno říkal, že dnes VŠ studuje 80% mladých...dřív to bylo 30%....a co prý s nimi? Navíc to jsou často školy podivného typu. Kolikrát i já přemýšlím, kdo tu bude fakt něco vyrábět, vytvářet nějaké hodnoty.
Ad dovolená a dospělý syn....osobně mi společná dovolená udělá radost a pokud na to mám a dospělé dítě tam chci (a ono taky chce), nemám problém ji zaplatit aspoň z velké části... Peníze na domácnost samozřejmě ano...u nás se tedy dospělý syn sám odstěhoval...chtěl prostě žít podle svého. Dcera se taky vdala...další děcka uvidíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.