Jahalo, jestli teda píšeš o zavařování masa, tak tam je dvojí zavaření s odstupem 24 až 48 hodin opravdu nutnost. Jednou nestačí, byť třeba dvě hodiny. Je třeba zničit i spory, které v určitém stadiu vývoje var prostě přežijí. Ověř si to kdyžtak v odborné literatuře. To, že to tak dělala babička a měla štěstí, ještě nic neznamená. Při domácím vaření není nikdo schopen vyvinout teplotu, která dostatečně zničí spory bakterií. Leda by měl doma autokláv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.