Přidat odpověď
Já si právě myslím, že ty nejsi ten prototyp. Ty miluješ kanadské žertíky a nepřemýšlíš nad tím, zda to někomu nevadí. Oni kanadské žertíky neprovádí. Ty ze sebe vydáváš(tedy neznám tě, ale tím, co o sobě píšeš na mě takto působíš)takovou ještě jinou energii. Ale oni vydávají jen opravdovou sluníčkovou energii co hřeje a nikomu neubližuje. Což kanadské žertíky mohou ubližovat. Ty jsi tu také jednou psala, že si od holek u vás v práci necháváš připravovat nápoje a nevidíš na tom nic špatného. Oni sice také mají v sobě určitou dominanci, ale takovou jinou, hřejivou a druzí u nich nemají pocit, že jim slouží. U tebe bych ten pocit měla a nebylo by mi to příjemné.
Alenko, kanadské žertíky si dělám s lidmi, kterým to nevadí a vím, že to mají rádi.
Nápoje - to je k smíchu argument, to je děvčat práce, těžko když jednám s ředitelem velké společnosti a ony přijdou s tím, co si dáme, se omluvím se slovy, že já si to kafe půjdu dělat sama.
Ale mysli si co chceš, naštěstí moje spokojenost se neodvíjí od názoru lidí, kteří mně osobně neznají.
Předchozí