mandelinko, takze jsi sice mela jasno, ale bylo ti take jasne, ze vzit kramle okamzite postavi tebe samu do dost nepriznive situace...ovsem dle tveho by lela mela zadat o rozvod cca 20 minut po utoku na jeji osobu, kdy je jeste (nejspis) sama v soku.
Tak fyzickej útok je něco jinýho než chlap, kterej nechce chodit do práce a finančně to ta rodina dává, ne?
Mandelinko, a proc potrebujes, aby ti bylo vereno ve virtualnim svete? Proc je to tak dulezite? Tak to pojmi, jako novou (nejlepe positivni) zkusenost, ze jsi se o svem virtualnim projevu zase neco noveho dozvedela. No tak nepusobis autenticky a verohodne. No a co? Treba ti to zjisteni v budoucnu bude k necemu...vzdyt je to vlastne positivni. Porad se o sobe clovek neco dozvida. To je prece dobre, nebo ne?
Eeko, mě to je víceméně šumák - rozhodně o tom nepřemýšlím když vypnu comp. Ale když diskutuju, tak mi to důležitý přijde. Asi jako by se mě někdo snažil přesvědčit že nebe je oranžový - a já VÍM že je modrý;-)
Ja take pusobim jinak v osobim projevu a virtualne...ostatne to kazdy...ovsem tva urputnost kazdeho presvedcit, jaka jsi super optimistka je opravdu fascinujici.
Dík, já taky fascinující jsem