| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

KUdlo, mel hodne zlou bouracku a byl mesic v komatu. Sance mu davali nula nula nic, pak jim neslo ho probudit. Po tezkem urazu hlavy mel velke osobnostni zmeny...bylo to velmi narocne.

Kdo mi diktoval, jak se mam citit? Prakticky vsichni, kdo me meli radi...rodina...radili mi se vyplakat, vykricet se z toho, mluvit o tom...jejich rady davaly smysl. I lekari podporovali mamku, at o tom s nami mluvi. O tom, co se deje...no tak jedine, co si pamatuji, ze mi to bylo jedno. Ne takove to, ze nevis jak se k tomu postavit...me to bylo doslova a do pismene jedno. A zarlila jsem na segru, ktera to prozivala. Ona to dokazala racionalne zpracovat...Co mi nebylo jedno byl fakt, ze jsem si pak sama dlouho o sobe myslela, ze jsem hrozny clovek, kdyz mi neco takoveho vlastne muze byt jedno...a pak jsem si odpustila a zjistila, ze naopak, byl to obranny mechanismus, ze dokazi byt empaticka...ale take me to naucilo, ze lide v soku casto nemaji kapacitu se ridit ani tou nejlepe mirenou radou, protoze psychicky nastoupili na centrifugu a neni z ni, jak vystoupit...dokud se nedotoci a z toho vseho se nepoblijou...s prominutim...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.