Jde o to co zákon kodifikuje a co se v něm sice neříká, ale je jeho součásti. Jde o generační výměnu, kdy financování vzdělání je v normálním slušné společnosti vyměněno za starost o rodiče do jejich smrti. Přestože to zákon přímo neříká v souvislosti s alimenty na vysokoškoláka, tak pořád je to na této reciprotě založené. Pokud chci jen těžit a nevracet, tak jsem vyděrač, sice to mám částečně posvěcenné zákony, ale pořad jsem ten vyděrač. A mně osobně je to velmi nesympatické.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.