Za mě ne. S dítkem jsem byla doma 3 roky a pak jsem se těšila do práce. Potřebuji být mezi lidmi, normální prac. proces. Žvatlání na pískovišti o prdíkách mě nebavilo a nenaplnovalo. Ale kluk byl ve školce v poho a jinak hlídala mamka kdykoliv byl nemocný..Stejně bych nemohla být doma i kdybych žila s chlapem co má miliony..nebaví mě opečovávání mužíčka teplými večeřemi a udržování domácího hnízda. Za mě práce, studium a cestování..to mě naplnuje. Kdybych měla milionáře tak plus..mohla bych mít paní na úklid a více cestovat.ale samozřejmě každá jsme jiná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.