Susu, my tu svačinu máme s sebou radši vždycky, protože když jedeš někam, kde to neznáš, tak předem nikdy stoprocentně nevíš, jestli tam bude někde něco otevřené, nebo jestli tam budou mít něco poživatelného....třeba u syna byla a je svačina nutnost, protože spousta různých turistických míst má třeba nějaké to občerstvení apod...jenže tam mají smažák, hranolky, párek v rohlíku, hamburger, klobásu, bramborák apod...nic z toho naše dítě nejí - tedy hranolky a bramborák si dá domácí...ale někde ve stánku ne...takže je naprosto spokojený za rohlík se sýrem, jablko a brumíka, co má v krabičce v batůžku
, jinak by si tam nevybral nic a pak bychom řešili krize z hladu...nebo někde to řešíme tak, že si v místní sámošce koupíme rohlík, nějaký plátkový sýr, rajčata, nebo banán apod...to nám bohatě stačí. Snídani máme vždycky buď ráno doma, nebo na dovolené v penzionu, to se pořádně nacpeme....a večer zase přijedeme do penzionu a nacpeme se při večeři...a přes den nám prostě stačí něco malého, hlavně když je teplo, tak ani hlad nemáme....