Pro mě bylo dost těžké vsechno zvládnout, když jsem chodila do práce od 6 do 3.Doma jsem byla kolem 16 hod a vstávala jsem kolem 4 30.Dojizdela jsem cca 1,5 hod denně.Dobijela jsem se během volného víkendu. Pak jsem začala dělat na směny.Většinou odpolední a víkend jsem měla volný jednou za měsíc.Odpoledne děti obstaral manžel.Ja jsem měla dopoledne volno a taky pár dní v tydnu.To mi poskytlo nějaký čas na úklid,vaření,sport a odpočinek.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.