Přidat odpověď
Monty, tak ta historka
ja jsem - jak znamo - uvedomela obcanka a nesnasim, kdyz nekdo jedna proti predpisum, zvlast kdyz tim ohrozuje verejnost
takze v nasi ctvrti, kdyz nekdo jede na kole po chodniku (a ze je tady chodniku hodne a chodi po nich spousta lidi, hlavne rodicu s detma....a ze po nich jezdi hodne cyklistu....stara zastavba vedle centra Prahy), reknu mu pekne nahlas "pane! po chodniku se nejezdi!!!" ....muj partner mi porad rika, at to nedelam, ze mi nekdo jednou da na hubu, takze jsem to prestala rikat dvoumetrovym svalovcum z posilovny a rikam to spis mladym houzvickam
obvykle mi cyklista nic neodpovi nebo zahuci "kravo, co ti je po tom...", ale vcera se cyklista otocil, dojel mne a zacal na mne rvat, jestli mne nejak omezil nebo ohrozil...tak jsem mu rekla, ze po chodniku se nesmi jezdit a jestli si vsiml, ze jede kolem obchodku s detskym zbozim, odkud casto vybihaji deti a ze mohl nejake vybihajici dite srazit....dostala jsem tak sproste a nahlas vynadano do krav, píč, kurev atd., ze jsem to v zivote neslysela, navic mi zacal vyhrozovat, ze mne nakope do prdele (pardon za ty vyrazy), otocila jsem se a beze slova jsem odchazela a ocima jsem si uz vybirala obchod, do ktereho se schovam, pokud mne cyklista fyzicky napadne
tak nevim, jake pouceni si z toho mam vzit....cyklista jel s helmou a horskym kolem po chodniku, rozhodne nejsem proti cyklistice, ale ne po chodniku, kde chodi matky s detma nebo s kocarkama
Předchozí