| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Neučím. Jako pomáhala jsem prostřednímu s přípravou na 8g - přestože doma dělal testy na 90 procent, tak na gympl se nedostal (projel, ale fakt projel češtinu). Asi to tak mělo být.
S nejstarším (sedmák) jsem se neučila nikdy, to ale neznamená, že je do učení nehoním, teď to vypadá, že skončí se dvěma trojkama (tady na rodince mám pocit, že všechny děti končí v nejhorším případě s vyznamenáním), od září ho budu honit ještě víc, aby zabral, aby se dostal na školu, kam si přeje. Pokud potřebuje vysvětlit jazyk nebo učivo, kterému rozumím, vysvětlím. Na matiku jsme najali doučování (to je pro mě španělská vesnice a popravdě ani nemám chuť se to nějak sama učit, abych mu to mohla vysvětlit).
Řekněte mi, jak to společně s prací stíháte? Děcka teda mají hodně výchovných koncertů a koncertů obecně, do toho minulý týden konečně skončily tréninky na házenou, zahrada se taky sama neudělá a se třema dětma je prostě věčně co dělat. Já jevím, kde bych měla brát energii se ještě poctivě s každým tak hodinu učit. Vždyť já se na ty prázdniny těším asi víc než děcka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.