Hele tak vidíš. A tu "zručnost" fakt teď ještě neposoudíš. Vím o čem mluvím, denně to mám v práci tyhlety kluky. Někteří se ukážu jako šikovní, jiní ne, bez ohledu na to se vyučili, nebo jakou mají školu. A protože někdy znám i rodiče, tak vím že jsou leckdy překvapeni, že to jejich bobánkovi i jde, že by to do něj ani neřekli. A co dělají po práci ? - mastí na mobilu.
Taky mám tři teď už dospělé bratry, takže tu představu mám i odsud, jak to s nimi vypadalo v pubertě a co je z nich teď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.