Přeplněné třídy jsou furt a z toho vyplývá i ta "individualita nula". Stejnej krok a politickej tlak - no, politickej tlak jako takovej sice není, ale mně třeba dost pije krev, jak furt máme přispívat na sponzorství někoho - zvíře v zoo, kráva v Africe, nemocnice atd.
A já osobně jsem bůhví jaký politický tlak ve škole nezažila. Jo, dělaly se třeba nástěnky k VŘSR a Vítěznýmu Únoru apod., ale nám to šlo jedním uchem tam a druhým ven. Byla to pro nás stejná pruda, jakože se máme učit a uklízet si po sobě. A někdy se díky tomu dalo i ulejt z vyučování a tím to bylo kompenzováno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.