Ja jsem vyvdala nevl.dceru v hejich osmi letech. V puberte byla nekdy k nevydrzeni, ale moc jsem neremcala, to na svoje ted pubertalni dcery remcam k vuli bordelu vice. Kdyz me neco hodne stvalo.t ak jsem si s ni v klidu sedla a rekla co mi.vadi a ptala jsem se ji co by chtela zmenit. Mame ted velice hezky vztah i k vuli toho ze jsem se ji nesnazila vychovavat ale nastavila urcite hranice, a s laskou jde vse lip
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.