Manžel vloni odjel na druhý konec světa týden před dovolenou. Ani na minutu jsem neváhala a samozřejmě jela sama. Bylo to 1300 km do Chorvatska. Děti měly mobily a sluchátka a spousta jídla a hlavní úkol nechat mě na pokoji. Měla jsem pauzu dvakrát, po 700 km ve Slovinsku jsem zůstala na dvě noci. Udělali jsme si tam moc hezký výlet a pak jsme dojeli zbytek. Výhodu jsem měla v tom, že jsme měli pronajatý dům a kamarády a ti mi pak pomohli a pohlídali děti, když jsem v polovině dovolené jela 400 km do Zagrebu pro manžela a pak zase zpátky. Rozděl si cestu na polovinu a někde přespi. Mimochodem manžel letos ještě dovolenou nemá schválenou a opět to už vypadá, že si loňský scénář zopakujeme. Jen cíl jeho služební cesty bude jiný.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.