Já za posledních 22 let měla dva muže. Přesto je mi jasná jedna věc, je to o štěstí- nemít manžela se kterým ladíme, tak bych možná taky tu cifru měla jinou. Nedělá to že mě světici. Jen mě nic nenutí hledat. U ostatních lidí počty sexuálních partnerů fakt neřeším, navíc ve smyslu že jsou snad horší lidé. To je podle mě postoj bez pokory k tomu, co se spokojeným přihodilo vlastně jen tak mimochodem. Je snadný být věrná tomu, kdo mě uspokojuje a můžu si hrát na zásadovost:) Mít doma dřevo, co mi to neudělá- to by byla teprve zkouška morálky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.