| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja mam doma velmi citlive dite. A to az tak, ze jsme ji museli stahnout behem skolniho roku ze skoly (na radu psycholozky) a cely cerven byla doma...rozlozila se na prvosoucastky.

maargitt , ty nasi sagu znas, A a E maji hodne spolecneho.

Ja se priznam, ze jsem zabredla do prilisneho ochranovani. Neuvedomila jsem si to do okamziku, kdy jsem videla, jak je schopna a spokojena, kdyz je v jinem prostredi a neschopna a uknourana doma...jak je znat, ze sice musi jit malinko mimo svoji konfortni zonu pri zkouseni novych veci, ale ta radost a hrdost, kdyz se ji to povede je o to vetsi. Porad je uzkostna, porad ma obcas reakce, ze si rikam, ze zase blbne...ale vetsinou jen potrebuje nasmerovat a pak se sama chyti. Za mesic ji bude 9. Zadou diagnozu nema, ceka se, az ji bude 10 na revaluaci, protoze diky jeji dvojjazycnosti nedokazi identifikovat puvod jejich problemu.

Jinak doma sama je strasne rada, rekord byl 9 hodin. Ja byvala uplne stejna. Jezdi na skoly v prirode a byla i na tabore.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.