Přidat odpověď
Jo právě, už pár let, to vídám že to tam leží při příjezdu už nachystaný. Takže ti co něco recepčnímu dají, jak se říká na těch recenzích schované v pasu, dostanou asi stejně ten pokoj co měli nachystaný.
apropo, nevím jak se posuzuje to ubytování "zbytku zájezdu". Já nějaké hromadné ubytování v jednom hotelu asi nezažila (což samozřejmě nevylučuju že existuje)
Už léta vysedá v každém hotelu vždy pár lidí, obvykle se ubytovávám tak v počtu 2 max 5 "skupinek", si snad nepamatuju že by nás někde bylo víc. Z toho je různé složení, někdo po dvou, někdo s dětmi, takže ty objednané pokoje mohou dost různé.
Já mám tedy zkušenosti s požadavky a výměnami pokojů bohaté. Jelikož jednu dobu jsem jezdila ve větším počtu i s rodiči a dalšími vnoučaty, takže jsme měli dost specifické nároky na pokoje. Aby byly vedle sebe, dalo se přecházet mezi nimi ideálně balkonem, aby mohl všechny děti hlídat zaráz jeden dospělý. V přízemí kvůli kočáru, i později ne vysoko aby mi nikdo z drobotiny nespadl třeba z balkonu, dál od hluku a diskoték. Třeba tehdy mi byl šumák výhled na moře, ale spíš aby bylo blízko k bazénu a na hřiště a do jídelny.
Z těchto důvodů jsem se navyměňovala pokojů bohatě, ne že bychom dostávali nějaké špatné, někdy možná naprosto super ale pro někoho jiného.
Úplatky jsem za to nedávala nikdy.
sprotpitné dávám - nosičům, na konci pobytu za úklid (když zaslouží). I když někdy, výjimečně, pokud se v průběhu pobytu na té recepci fakt naotravuji hodně a usoudím že bych mohla, nechám při odjezdu i tam něco pro "staff".
Předchozí