| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No - ona to píše celkem srozumitelně. Pokud se dostaneš k doktorovi, který má tzv. vyčerpáno, tak ti klidně řekne - no jo, máte rakovinu, tady máte, ale přijďte za 3 měsíce - to už bude mít zase nový limit. Slyšela jsem to xkrát. Když máš štěstí, začne se konat hned. Jedna lékařka mi sdělila, že nejhorší je, když se ti na nemoc přijde ke konci roku, kdy už mají vyčerpáno a taky o prázdninách - tam zas nejsou kapacity. To jsme si taky zažili - syn potřeboval nutný zákrok, jinak hrozilo, že se buňky rozšíří a sakra se mi zavařilo, než jsem doktora přesvědčila, že otálení může znamenat obrovské problémy pro syna a možná díky tomu i onemocnění a smrt. Zadařilo se, ale pro ně jsou tři měsíce jako prd, pro nemocného je to otázka života a smrti. Akutní to prý není, neumírá, takže on přece léčbu dostane.
Někdy s tím zatřepeš a někdy, i kdyby ses rozkrájel, tak ne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.