Tuten, také jsem nepředpokládala, že budou sousedi vypomáhat, ale pokud něco bylo nutné, tak jsem se nebála říci si o pomoc.
Třeba školkové dítě a druhé batole s horečkou. Školkové jsem nechala u sousedů a s batoletem jela k doktoru. Nebo třeba když mi doma umřela tchýně. Holku jsem v noci odnesla k sousedům na spaní, aby nemusela snášet přítomnost policie a lékaře a já nemusela nic složitě vysvětlovat. Občas prostě tyhle situace nastanou a člověk je rád, že má spřízněnou duši a může poprosit o pomoc. Už jen to vědomí, že může ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.