Přidat odpověď
robucho, ja byla uplne u vytrzeni z toho, ze kdyz jsem byla prvne u nas na poste, ze si pani posmistrova na nas vzala telefon a kdyz mi jede balik, tak mi vola s dotazem, zda jsme doma nebo jestli ho maj hodit nekam jinam. V obchode si pamatujou moje deti, takze jim pripomenou, ze vetsinou berou jeste to a to, tak jestli nahodou nezapomnely /a ony zapominaji rady/, mame tady paradni koupaliste, ktere je pro mistni dokonce zdarma, no fakt si libuju. Deti tady litaj po vesnici s mistnakama, kolikrat o nich ani nevim. Letos zacaly jezdit nektere dny samy ze skoly, takze odpadlo vecerni privazeni, zaroven jsme ale na dojezd blizko Praze, tak kdyz nas s manzelem vecer prepadne chut na konkretni jidlo z konkretni oblibene restaurace na Praze 1, sednem do auta a za chvili jsme tam. Jedine zpustnuti teda pozoruju v tom, ze nektere dny rano deti vozim oblecena v pyzamu pod kabatem, abych se pak pohodlne mohla vratit do postele a je mi to uplne fuk. A jako velky bonus vnimam to, ze kdykoli zaparkuju.
Předchozí