Já vím, už to tu proběhlo tisíckrát.... Pracuji jako OSVČ hlavně po odpolednech... Dopoledne té práce moc nemám. Teď se mi naskytla možnost práce na poloviční úvazek od 8-12 s nabídkou obědů za pár šestek. Práce by nebyla nijak extra ohodnocená, ale ani nijak psychicky ani fyzicky náročná, nicméně platili by za mně zdravotní a sociální a já bych si v klidu mohla dělat svoje. Podotýkám, že jsem nikdy nebyla zaměstnaná, vždycky OSVČ, tohle je ale v místě bydliště a jak stárnu tak mě nějak láká ta možnost toho klidu a pohody. Tak co, šly byste do toho? Moji další činnost by to nijak neomezilo a zakázky bych měla dál.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.