Nepřijde mi to taková hrůza, měla jsem děti menší, dcerka asi měla míň než menší Jarmilka, narodila se teda skoro o čtyři týdny dřív, takže byla drobek. Teď už není, váží tak o deset kilo víc než já. Ale i větší než větší Jarmilka, nejstarší syn určitě měl víc. A nejmladší syn měl percentil obvodu hlavy snad 99 a není o co stát, pak člověka honěj s miminkem po špitálech a tak. Jsou v pohodě a rostou krásně, buď ráda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.