Madelaine, jo, máš pravdu. Z tohoto důvodu jsou pro mě až k neunesení různé ty pracovní pohovory, vedené obvykle extroverty a hledající extroverty, ty otázky mi přijdou debilní a čím jsem starší, nechce se mi na ně odpovídat, už se ani nedivím, že občas někdo přijde na pohovor ožralej a oni se tomu strašně diví. Holt kasa nebo montovna to jistí, když nemám sociální kapitál ve formě známých, kteří by mě někam protlačili.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.