Přidat odpověď
Strašně mě rozčiluje typ lidí, co si neustále na něco stěžuje, ale nic s tím nedělá.
Např od jedné osoby už několik let poslouchám, že nemůže s dětmi k vodě, protože je tlustá. Každý rok se její váha zvyšuje, ale nebude jíst zdravě a pravidelně(bo není čas), ani cvičit(bo komu by se chtělo),pít vodu...protože bagr...ve výsledku děti k vodě nepáchnou celé léto už několik let, přitom bydlí asi 1 hodinu jízdy autem od moře.
Taky nechápu, jak se může někdo užírat nad tím, že chlap něco neudělá, přitom mu dostatečně nevysvětlí, jak je pro ní důležité, aby to udělal. Pak se akorát užírá nad tím, jakého má debila chlapa. Takových kamarádek mám mraky. Např. jedna skáče chlapovi kolem zadku a je nasraná, že si sám ani chleba nenamaže. Kdyby se mu na to vyprdla, určitě by hlady neumřel. Já jsem nedávno dorazila kočárek, když jsem do něj dala asi 15kg nákupu. Chlap mi řekl, že to už musím nějak dojezdit na tom rezervním, který jezdí blbě a furt brzdí. Já jsem mu vysvětlila, že bych opravdu potřebovala, aby mi koupil nová nafukovací kola. V Polsku stojí pár stovek a já můžu pak vesele podnikat každý den několikakilometrové procházky a běhat s kočárkem.
Kdyby se to stalo jiné kamarádce, určitě by se nafoukla, že chlap je debil a byla nasraná, ale nijak to s ním dál neřešila.
Předchozí