Přidat odpověď
naši kluci měli vyloženě dětské motivy na povlečení v postýlkách; kdy přešli na válendy a velké povlečení,vzpomínám si,že měli přírodní motivy na povlečení - např.tygri nebo delfíny ve vodě,takže tohle mohou mít furt,jak ve 14 tak skoro ve 30ti,když k nám rodičům přijedou s partnerkami nan ávštěvu.I když kommplet už ta povlečení dávno nejsou,některé díly už fakt odešly a byly nahrazeny jinými.Není toiž nad jistou uiverzálnost a nadčasovost,to je dobré u takových věcí vzít v potaz.
A jinak naše povlečení - já už bych si koupila nové povlečení nejmín 10x,ale přesně jak píšeš,velmi pomalu to odchází do dža a nejsem zase z těch,které vyhodí povlečení jen proto,že se mi právě líbí jiné.Takže točím celkem troje povlečení,na léto tedy hlavně bavlněný satén,ten je poměrně nový od matějovského,no a u těch dalších dvou čekám,až se začnou rozpadat,at mám důvod honem koupit nějaké krásné,boží,cena nehraje v tu chvíli roli,fakt jsou krásné povlečení a já kolem nich chodím jak mlsný pes,ale statečně odolávám.
Předchozí