Přidat odpověď
Jinak co se týče tématu, napíšu to ještě z počítače, z mobilu mi to moc nepsalo.
Skaut je poměrně náročný kroužek. Docela je možné, že se mu to buď nebude líbit, nebo nebude chtít jezdit na výpravy. Čekala bych s vybavováním až na poslední chvíli a podle toho, jak se skautík vyprofiluje.
U nás fakt na drsno jezdí spát pod širák v jakémkoliv počasí, i kolem nuly, takže jsem dávala dítěti péřový spacák a letos budu kupovat ještě bivakovací vak přes spacák. Nedopustila bych, aby byly děti bez pohor a měly mokré nohy, potřebují vysoké boty.
Ale je to dost investice, tak bych počkala fakt na poslední chvíli. Na jednodenní výlet na Říp asi pohorky nepotřebuje, i když zase na procházku mokrou trávou jsou príma.
Zdrhovadlo mi připadá jako príma nápad, to jsem netušila, že se dá dát do všech bot.
A jinak mám mnoho tábornického vybavení z Decathlonu a jsem s ním velmi spokojená. Kvalita dobrá i po více letech. Takže jestli jsou dobré jejich pohory, šla bych do nich, ty budou mít celoročně. Díky za tip.
Předchozí