Lassie, já si taky většinu věcí z dětství nepamatuju...třeba manžel si pamatuje spoustu různých detailů i z doby, kdy byl fakt malý...já mám jen takové útržky, pocity, pár konkrétních situací...třeba si ani vůbec nepamatuju svůj první den ve škole a vůbec z toho věku pod 5-6 let mám jen velmi málo vzpomínek a většinou hodně mlhavých...nevím, jestli to s tím nějak souvisí, ale já si nikdy nepamatuju ani sny...od dětství se prostě ráno vzbudím a netuším, co se se mnou v noci dělo, co se mi zdálo...nebo jestli se mi vůbec něco zdálo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.