| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Těžko říct - ale určitě jde o tom, že on o problémech nekomunikoval, až to přešlo únosnou mez a byl konec. A ona si to uvědomila pozdě.
Podobný pocit jsem měla kdysi já. Můj muž byl spokojený, tak nějak, já ale ne a bylo to čím dál horší a výbušnější. A on nerozuměl. A já si uvědomila, že už brzy se dostanu do stavu, kdy překročím určitou mez a už to nepůjde zpátky, i kdybychom se oba rozkrájeli. A když jsem se na tu mez dostala, tak jsem mu to jasně bez emocí řekla.On mi pak řekl, že ho nevyděsila ta slova, ale to, jakým způsobem jsem mu to říkala - prý to byla směs chladu a lhostejnosti a jeho tehdy prý napadlo, že možná já to nevím, ale že možná už je opravdu pozdě. Ale to, že pozdě nebylo, byla tehdy jeho zásluha. Akorát že pracně opravoval to, co roky předtím s lehkým srdcem podělával.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.