Kudlo, moc dík, udělala jsem tu chybu, že jsem ty invektivy napsala veřejně. Napsat to ségře do chatu, nikdo by si na tom nezgustnul. Jednak mě pár lidí prostě nemá ráda, ač si nejsem vědoma, že bych jim něco provedla (Šuplík, Kaipa atd.), jednak jsem se tou poznámkou o pivních mozolech a 12 kilech nabraných za dovolenou dotkla některých lidí, co nejsou psychicky srovnaní se svou váhou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.