Jo, mám zásoby, obědů bych z nich uvařila celkem dost, akorát by mi asi ke konci vycházely divné kombinace
Používám širokou škálu surovin pro jídla z řady národních kuchyní a nejsem moc ochotna babicovat, tj. kam patří carnaroli rýže, nedám basmati, kam patří adzuki fazole, nedám borlotti, kam patří voda z pomerančových květů, tam nedám vanilku... a tak musím mít doma imrvére notný zástup všemožných čertů, abych měla odkud brát
Bez zásob se tady navíc nedá dost dobře být, v naší obci není obchod, musím až do sousední obce, popř. do Prahy. V Praze jsem byla trochu lehkovážnější, co se zásobování týkalo
I když úplně bez zásob bych neuměla být nikde.
Speciální kapitolu tvoří zásoby domácích polotovarů, tj. jednak zavařených věcí, ale hlavně mražených - sáčky uvařených luštěnin, krabice játrových knedlíčků, vývary, nakrájený kopr, nastrouhaná kůra z neošetřených citronů, jídla připravená k zapečení.... no různě. Mám toho dost na vykrytí nenadálých potřeb rychle připraveného jídla.
Ale jako bunkr plný konzerv by u nás nikdo nenašel, preppeři fakt nejsme