ne, do pekáčku to dám nezapečené, zapeče se to pak před podáváním, kdy se to celé zmrzlé dá do trouby. ALe musí to být jídlo, ve kterém je tepelně opracované maso. Se syrovým to nefunguje dobře, je to pak tuhé. Tj. v lasagních, musace... je to maso už hotové a pořádně se musejí opracovat jen těstoviny nebo předopečená zelenina a tomu to stačí, když ej to tam 30 - 60 min podle velikosti pekáčku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.