Přidat odpověď
Kudlo, tak nutnost to určitě není, přežít se dá i bez toho, ale my bychom se třeba tím studeným fakt nenajedli a když už, tak bychom za to celkově utratili daleko víc, než teď, když vaříme a plánujeme jídlo na pár dní dopředu, takže se zpracuje to, co zbyde...V neděli jsme třeba k večeři pekli kuře s nádivkou, k tomu brambor, já jsem to druhý den měla do práce, kluci k obědu a k večeři jsme ještě ze zbytků pečeného masa udělali celý pekáč zapečených těstovin - přidali jsme jenom rajčata ze zahrádky a těstoviny...včera jsem to měla já k večeři a dneska to máme ještě všichni k obědu, plus babička...prostě máme vyzkoušené, že teplým se najíme daleko víc a přitom toho sníme v podstatě méně...jako jednou za čas taky uděláme nějakou rychlovku, když odněkud přijedeme, ale stejně potom ještě chodíme a dojídáme se vším možným...
Předchozí