Holky, tak já vám napíšu, jak řešíváme jídlo teď my.
Ráno snídáme cereálie, ty úplně nejobyčejnější s ovocem (pár zmražených kousků malin nebo jahod vytáhnu z mražáku na misku a každý si tam toho ovoce trochu šupne).
Jeden den smažák s domácím bramborem a smaženou cibulí (to děcka milují), dál potom salát z dom rajčat. Večeře grilovaná dom zelenina a tousty.
Druhý den - doma pečený chléb s domácí paštikou a zelenina na snídani, oběd uncle bens omáčka pět doma dělaná s kuřecíma prsama (obměňovali jsme slepice, bo přestaly snášet vajíčka) a rýže. K veččeři byly domácí klobásky (ty jsme teda nedělali, ale od někoho dostali), na později opět rajčatový salát - ten milujeme.
Další den, na snídani domácí musli, polévka rajská z protlaku (opět trapně domácího) a upekla jsem vdolky, k večeři jsem narychlovku rozdělala zavařenou sklenku s masem, podusila zeleninový základ, přidala zavařené samo s těstovinama. Rychovka a výborné.
Lidi, já opravdu za jídlo nevydám víc jak tři litry měsíčně
. Mohli bychom si s přehledem dovolit několikanásobně víc, mě to ale fakt baví to vymýšlení
.
´