Tak to je otázka chuti každého, já bych svíčkovou nejedla ani s rýží, ani s bramborem, ale těstoviny jsou pro mě v pohodě...řízek s omáčkou teda určitě ne...a tatarka podle mě jde spíš k těm suším věcem bez omáčky - klidně řízek, smažák, smažený květák, klidně i sekaná s bramborem, karbanátky nebo tak něco....ale ke guláši s omáčkou...to neee...kdysi v jednom hotelu v Tatrách jsme dostali přírodní plátek s omáčkou (štávou) a bramborem a k tomu byla na talíři kydnutá řídká tatarka....a jak se to slilo s tou omáčkou, fuj...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.