Ja mám naopak rada suché cestoviny (ok, tak úplne suché nie, aspon poliate máslom keď už nič) - alebo aj bez ničoho, ale to by museli byť čerstvo uvarené. A ryža ak je dobre uvarená (teda - udusená - robím v rúre), tak som schopná zjesť aj pol hrnca samotnej ryže, bez ničoho.
Karlovarský či dobrý zemiakový knedlík si tiež dám samotný. Ale tie makké (teraz neviem či sa bavíme o kysnutom či žemľovom, nepoznám rozdiel, priznám sa...) sú pre mňa už od pohľadu ..... Ale chápem že to je Vaša tradícia a preto ju v žiadnom prípade nechcem haniť! Vy zas nemusíte milovať "moje" halušky, pirohy a pod.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.