" Jenom na ně teda všichni měli ty peníze od rodičů/prarodičů. "
- všichni?
Já třeba vůbec ne, a to jsem jedináček; moje matka v 90kách restituovala, nevím přesně jestli to bylo v rámci x stotisíců nebo to bylo přes mega,nikomu to neřekla,mě až o pár let později s tím,at to nkomu neříkám (manželovi,dětem),jsem její jediná žijící nejbl.příbuzná a ani jsme ji nestáli třeba za to,že by nás pozvala třeba na kus žvance,ale mě bude pořád podsouvat,jak jsme bohatí a na peníze; NAROZDÍL OD NÍ jsme si na to s mužem museli a musíme vydělávat vl.silami,nikdo nám nic nedal,ale i proto jsme špatní
.
Už to pomalu všechno rozfofrovala,ted prý přijde na řadu její velký byt ve velkoměstě - prý ho prodá a půjde do nějakého penzionu pro seniory.Jojo, i takové marné lůzy jsou někteří lidé,nic po nich nezbyde,nic nepředají dalším generacím,jenom spotřebovávají,ale sami nejsou schopni nějaké hodnoty vytvořit.
My jsme třeba zrovna ten případ,že po nás budou děti dědit v předdůchod.věku; nějaký ten stotisíc jim budeme moci věnovat,budou-li mít děti a budou-li s nimi řešit bydlení,ale opravdu jim nebudeme moci dnes ani tu garsonku pořídit - jsou zaseklí v brně,takže to mají fakt smůlu.