Přidat odpověď
Stále se motám v bludném kruhu, kdy se neví, co mi je a propadám stavům úzkostí a strachu. Lékaři samozřejmě na tyto stavy nabízí krátkodobě Neurol apod., dlouhodobě AD. Dle toho, jak se zrovna fyzicky projevuje mé tělo, ty stavy buď zvládám líp nebo hůř. Nicméně stále nemám odvahu jít do práce, kde je stresující prostředí. Na jednu stranu by mi to mohlo pomoci potlačit všechny ty negativní myšlenky, na druhou stranu mám obavy, jak budu zvládat pracovat, protože v práci na mě nikdo ohledy brát nebude. Neustále hubnu a nevím, jestli je to tím stresem nebo kvůli "nemoci", kterou zatím neodhalili. Díky tomu mám často pocity, že chřadnu a že umírám. Jo, zní to hrozně, ale nemůžu si pomoct. Hledám na netu, jak to řešit a kromě toho, že zjišťuju, že i tady na Rodině je spousta z vás, které AD užíváte nebo jste užívaly, tak narážím na info, že AD nejsou řešení. Že to chce hlavně zapracovat na sobě. Jenže jak, když je tak těžké najít dobrého terapeuta. Protože si nemyslím, že alespoň v té první fázi to dokáže člověk zvládnout sám. U psychiatričky jsem byla, průšvih je, že mi nesedí. Není to zkrátka můj šálek kávy. Zhodnotila to jako úzkostnou poruchu, jejíž spouštěčem byly zdravotní problémy. Což nejspíš i tak bude. A doporučuje samozřejmě AD. U psycholožky, která by měla dělat psychoterapii, jsem byla 2x, ale kromě toho, že jsem povídala a brečela, zatím žádný náznak psychoterapie. I když vlastně nevím, jak má psychoterapie probíhat. Dostala jsem tip na jiného psychiatra, jenže ten má plno a další nebere. Jak z toho začarovaného kruhu ven?
Ještě doplním, že zkouším místo AD alternativy jako novinku Vitango http://www.vitango.cz/, pak Guajacuran, bylinnou kůru od Podhorné, kterou mi sestavila přímo na míru před měsícem a půl, bachovy kapky, které mám také přímo namíchané od certifikované terapeutky, hořčík.
Předchozí