| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jitys,
půjdu proti proudu, byla bych s AD velmi opatrná, obzvlášť když je to u tebe založeno jasně na fyzické bázi. Oni lékaři, když neví kudy kam, velmi rádi vše svalí na psychiku. Jakkolikv tvoje psychika je teď jistě v nepořádku, je to druhotný problém a podle mne děláš dobře, že to bereš v potaz. Jinak já jsem měla naprosto příšernou zkušenost s AD, která jsem brala ne na vyloženě psychiku, nebudu to tady rozepisovat, ale AD zapříčinila moje nejhorší životní období.
Jinak na mne to působí jako únavový syndrom, který u nás v Čechách nikdo neuznává, ale já ho prožila a vím, že existuje. Měla jsem kdysi hnusnou chřipku a plíživě jsem se z ní nemohla dostat, hrozná únava, neustále zvýšené teploty, další takové prapodivné příznaky nepříznaky a jinak vše ok, podstoupila jsem spoustu vyšetření. Nakonec to odeznělo, ale trvalo to rok, já třeba šla 50 metrů, musela jsem si sednout, dojít do obchodu mne vyčerpalo na dva dny atd.....
https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2016/apr/04/chronic-fatigue-syndrome-cfs-taken-seriously

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.