Čtu zrovna hrozně drásavou knihu a abych to vydržela, tak si k tomu lepším náladu Kafem a cigárkem od Marie Doležalové. Je to docela vtipné. Mám ráda tenhle druh humoru.
Co jste rádi četli a bylo to opravdu humorné ?
Za mě: Saturnin Tajný deník Adriana Molea Všechny Merde Stopařova průvodce (některými hláškami obtěžuju kamarády už 20 let) Nefalšovaná kočka Šmírbuch jazyka českého O princi Čekankovi Fulghumové /ty první, Třetí přání se mi nelíbilo/. o´Henry a jeho povídky Stephen Leacock a jeho Létající profesoři Od Durrela skoro všechno, nejvíc samozřejmě O mé rodině a jiné zvířeně, ale také povídky. Taky samozřejmě Herriota a jeho laskavé humorné příběhy.
Nejvíc jsem ale milovala Proč bychom se netopili a proč bychom se nepotili od Šmída.
A asi jsem na strašně moc věcí zapomněla, tak prosím doplňte klasiku. Z minulé debaty vznikl seznam knih pro rezervačku do knihovny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.